Hasado Doble

Hasado Doble

HASADO DOBLE


Grilli suuriin grillaustarpeisiin.

Hasado Doble on tarkoitettu yhdelle – yli viidellekymmenelle henkilölle. Hasado Doble pitää sisällään kaikki mitä asadogrillisä pitääkin olla mutta kaikki vähän reilummassa koossa. Lisäksi grillausala on jaettu kahteen osaan, joita voi säätää erikseen. Isompaa tarvetta silmällä pitäen on braseroja (tulikori, jossa puite poltetaan) myös kaksi. Jos koolla on pienempi seurue, riittää ehkä, että käytetään vain toista puolta grillistä ja vain yhtä braseroa.

Integroitava Hasado Doble

Hasado Doble Integroitava on on tarkoitettu asennettavaksi esimerkiksi muurattavaan kesäkeittiöön tai muurattavaan grillisysteemiin. Hasado Doblen ympärille rakentuu vaikuttava kesäkeittiö, jonne kaikki vieraat mielellään hakeutuvat. Hasado Doblen grillausala on myös jaettu kahteen osaan, joita voi säätää erikseen. Braseroja (tulikori, jossa puite poltetaan) myös kaksi kaksi, joten tehoa on käytettävissä riittävästi.

Integroitavien mallien asennuksessa ja kesäkeittiön suunnittelussa asiantuntijamme auttavat mielellään. Kaikki teräsosat on valmistettu ruostumattomasta teräksestä tai tulenkestävästä erikoisteräksestä.