Hasado

Hasado

HASADO

Parilla

Suomalainen muotoilu ja argentiinalainen perinnemenetelmä kohtaavat.

Hasado Parilla Grill on on tarkoitettu yhdelle – yli kolmellekymmenelle grillatun ruoan ystävälle. Etelä-amerikkalaisen grillin yksi monista vahvuuksista on v-uraritilät, jotka viettävät hiukan alaspäin ja johtavat ylimääräisen rasvan kerääjään, eikä grillaajan tarvitse sammutella palamaan syttyviä rasvoja. Hasado Parilla Grillissä on kaikki kaikki perinteiset asadon ominaisuudet: säädettävä ritiläkorkeus, rasvankeräin, brasero jne., täydennettynä ripauksella suomalaista insinööritaitoa ja kaikki osat on valmistettu ruostumattomasta teräksestä.

Integroitava Hasado Parilla Grill

Integroitava malli on on ominaisuuksiltaan ja kapasiteetiltaan kuin Hasado Parilla Grill mutta se on tarkoitettu asennettavaksi esimerkiksi muurattavaan kesäkeittiöön. Ingroitava Hasado muodostaa kesäkeittiön ytimen, jonka ympärille muut toiminnot sijoittuvat.