Hasadon grillit valmistetaan asiakkaan tilauksesta ja toimitusaika on noin 5-6 viikkoa tilauksesta. Varastosta löytyy heti tilattavia yksittäiskappaleita ja erikoismalleja.


HASADO PARILLA

Hasado Parilla Grill on on tarkoitettu yhdelle – yli kolmellekymmenelle grillatun ruoan ystävälle. Etelä-amerikkalaisen grillin yksi monista vahvuuksista on v-uraritilät, jotka viettävät hiukan alaspäin ja johtavat ylimääräisen rasvan kerääjään, eikä grillaajan tarvitse sammutella palamaan syttyviä rasvoja. Hasado Parilla Grillissä on kaikki kaikki perinteiset asadon ominaisuudet: säädettävä ritiläkorkeus, rasvankeräin, brasero jne., täydennettynä ripauksella suomalaista insinööritaitoa ja kaikki osat on valmistettu ruostumattomasta teräksestä.


HASADO CORAZÓN

Hasado Corazón Grill - Kun vain olennainen on tärkeää! Tässä grillissä on kaikki mitä tarvitset nautinnolliseen grillaukseen. Voit käyttää grillaukseen hiiliä, brikettejä tai vaikka polttaa puuta ja tehdä itse hiilloksen. Grillausala on on yhtä suuri kuin Hasado Parilla Grillissä ja kaikki olennaisimmat toiminnot on sisällytetty tähän grillimaailman ”harrikkaan”. Hasado on valmistettu ruostumattomasta teräksestä, eikä siinä ole kuluvia osia.


HASADO DOBLE

Hasado Doble on tarkoitettu yhdelle – yli viidellekymmenelle henkilölle. Hasado Doble pitää sisällään kaikki mitä asadogrillisä pitääkin olla mutta kaikki vähän reilummassa koossa. Lisäksi grillausala on jaettu kahteen osaan, joita voi säätää erikseen. Isompaa tarvetta silmällä pitäen on braseroja (tulikori, jossa puite poltetaan) myös kaksi. Jos koolla on pienempi seurue, riittää ehkä, että käytetään vain toista puolta grillistä ja vain yhtä braseroa.